Zoeken naar ouder dan

Uw zoekactie voor ouder dan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
sporter 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
regio Drongen/mariakerke/wondelgem
waar in de regio mag ik vandaag eens langskomen? ouder mag zeker!  
gisteren
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Voor nu
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Mark 48 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Zoek een date voor deze avond
Ben een gehuwde bi man 170 85 gbbs kort zwart haar hou van hygiëne en discretie ik deze avond rond 21u in koewacht en welke tv cd man of lingeriedrager mag ik langs komen om mij te laten pijpen en die ik mag neuken. Liefst ouder dan mezelf en hygiënisch zijn en niet teveel gemail. Stuur een foto mee en misschien tot straks  
gisteren
Verveelde persoo 35 jaar Limburg - Genk
Feestdag
Feestdag is verveeldag. Hoe kunnen we dat aanpakken? Voorstellen welkom. Ben bischierig en het moet in de omgeving zijn. Discretie en hygiene gevraagd en geboden. Kan niet ontvangen. Liefst ouder !!  
gisteren
sexdate 67 jaar Henegouwen - Mouscron
vader zoon
wie valt op ouder ? 64 174 85 16 voor jonger die kan ontvangen Menen Moeskroen  
Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar kerels in lycra
Twee mannen omgeving zijn op zoek naar vaste contacten. Hopen oprecht een aantal mannen te leren kennen niet ouder dan 55 die geregeld kunnen afspreken om wat fun te beleven.57/1m75/90 en 45I1m77/92. Geen fotogedoe, ben dat spelletje meer dan zat. Gewoon daten ! Vanavond kunnen we ontvangen..  
Pausanias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Top gezocht
Deze bi bottom, zoekt al een tijdje naar de geschikte top. Ik zoek iemand ouder, groot geschapen, idealiter van in de buurt om te pijpen (ik wil leren om gethroat fucked te worden), slikken en diep en lang genomen te worden. Mijn stats 186,79,17cm, atletisch gebouwd, licht behaard ook in mijn gezicht, knap. Stuur een foto mee als je antwoord wil.  

Top gezocht
Jeffrey 49 jaar Limburg - Tongeren
Top zoekt sletje
Ben op zoek naar een jonge bottom die me eens lekker wil klaar pijpen en die ik eventueel in zijn gespoeld kontje mag neuken. Niet ouder dan 40 jaar en geen baard of snor. Mag vrouwelijk type zijn  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10